,

Geluksmomentjes november

 

Jep, we moeten het toegeven: het is grauw en best wel chagrijnig weer. We kunnen het niet meer ontkennen. Maar omdat alles zo zijn charmes heeft, hier mijn geluksmomentjes in de maand november.

– De man die ’s ochtends – net als je je fiets hebt neergezet en richting station loopt –  Spaanse deuntjes speelt op zijn gitaar. De zon gaat een beetje meer schijnen op zo’n moment.

– Als je binnen komt en het net gaat regenen. Of als je weggaat en het net droog is.

– POMPOEN: jaaaa ik houd van de herfst om verschillende redenen maar ook om pompoen. Ik denk toch wel dat pompoen in mijn top 3 lekkerste groente staat.

– Laagjes kleding. Jurkjes, panty’s, jasjes, hoeden: noem maar op. Ik hou van verschillende laagjes kleding, en daar is de herfst precies voor gemaakt.

– 26 november. De dag dat ik hoorde dat ik ziek was. Nu bijna 2 jaar geleden. Geluksmomentje of niet? Ik weet niet wat ik ervan moet vinden, maar ben toch stiekem wel blij dat het nu weer een jaar verder is en het steeds een stapje meer verleden tijd wordt. Een heel dubbel geluksmomentje.

– Boeken waar je niet mee kunt stoppen om te lezen. En dan lekker in bed of op de bank… met een dekentje. Want dat mag allemaal met dit weer.

– TRUFFEL KRUIDNOTEN: ik denk dat ik in mijn volgende leven een truffel kruidnoot word. Meer hoef ik er niet over te vertellen…

– Na een dag werken: anderhalf uur yoga. Daarna douchen en regelrecht je bed in. HEER-LIJK.

-Pukka thee: mijn lievelings, vooral met dit weer. ‘Relax’ en ‘Vanilla chai’ zijn mijn favorieten.

– De dame met haar gezellige koffiekarretje als ik het station uitloop. Niet alleen de geur van vers gezette koffie maar ook de ‘koffiemuziek’ die ze meebrengt. Alleen al fijn om langs te lopen door de drukte.

– Samenwonen! We wonen pas een maandje samen maar het is helemaal leuk. Deze mag zeker niet ontbreken aan dit lijstje.

– Mandarijntjes. Maar echt, dit zijn mijn oranje vriendjes in deze tijd.

– Thuis komen na een lange dag en truffel kruidnoten in je schoen vinden. YES YES YES.

En nu jullie geluksmomentjes!?…

3 antwoorden
 1. Liset zegt:

  Mijn geluksmomentje? Lekker op de bank met een dikke sjaal om. Kop Yogi thee op tafel en een stukje pure chocolade en dan jouw blog lezen over geluksmomentjes… Heerlijk. En hele foute karamel zeezout kruidnootjes van de Kruidvat. Niet kopen hoor! Dan ben je gelijk verslaafd xx

 2. Angelique zegt:

  Gisteren op de afsluitdijk , wind , regen , de meest waanzinnig mooie luchten en het licht !!! De auto aan de kant gezet en het gevoel proberen vast te leggen in een foto wat natuurlijk niet goed lukt want de natuur is zo speciaal dat zij zich niet laat vastleggen in een moment……..met een geluksgevoel weer terug in de auto gestapt , op weg naar goede vrienden………

 3. Anouk Arkesteijn zegt:

  @Liset ah heerlijk he, zo heeft de winter ook haar charmes 😉 Oei ik kan er niet nog een ‘foute’ verslaving bij hebben dus ik ga ze zeker niet proberen, hahah! Liefs!
  @Angelique wauw ik weet wat je bedoelt, woensdag was er ook zo’n mooie lucht. Foto’s halen het inderdaad lang niet bij wat je echt ziet. Fijn om te genieten van zulke ‘kleine’ dingen. Liefs!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Wat vind jij?