Interview Linda

Anouk (31) en haar vader waren tegelijkertijd ziek: zij kanker, hij een depressie. Waar Anouk na drie jaar herstelt, lukt haar vader dat niet. Hij stapt uit het leven als ze 26 jaar oud is.

 

Interview The optimist

Wanneer Anouk Arkesteijn 23 jaar is krijgt ze de diagnose kanker. Ze geneest, maar verliest kort daarna haar vader. Onlangs publiceerde ze het boek Ik blijf gewoon Anouk, een positief en inspirerend verhaal over omgaan met tegenslag.

column bedrock

Op mijn 23e kreeg ik te horen dat ik kanker had. De nodige behandelingen volgden en nu, acht jaar later is mijn boek uitgekomen: Ik blijf gewoon Anouk. Want ik wilde vooral mezelf blijven, en ik wilde dat iedereen ‘gewoon’ normaal tegen mij bleef doen. 

Interview Op de pijp

Anouk Arkesteijn (31) was 23 toen ze hoorde dat ze kanker had. Bijna acht jaar later kan ze het navertellen en ze doet dat in haar boek ‘Ik blijf gewoon Anouk’, waarin ze haar verhaal deelt en de levenslessen die ze leerde. “Het is geen gevecht. Je vecht toch niet tegen je eigen lichaam?”

Interview Optimist

Wanneer Anouk Arkesteijn 23 jaar is krijgt ze de diagnose kanker. Ze geneest, maar verliest kort daarna haar vader. Onlangs publiceerde ze het boek Ik blijf gewoon Anouk, een positief en inspirerend verhaal over omgaan met tegenslag. 

Podcast strijdlust

In deze aflevering spreek ik met Anouk Arkesteijn. Op 23-jarige leeftijd krijgt ze te horen dat ze ziek is. Maar niet alleen zij blijkt ziek, ook haar vader.

Interview WOS

Deze aflevering ontvang Rob Veenman de volgende gasten: Mariska Bakker van vrijwilligersorganisatie Carma en Anouk Arkesteijn, ex-kankerpatiënt, over het leven met en na kanker.

Interview Wendy

Hoewel haar vriendinnen aan het studeren waren en in de kroeg stonden, zat Anouk Arkesteijn (31) op 23-jarige leeftijd met kiemcelkanker in het ziekenhuis. Na verschillende behandelingen werd ze weer langzaam weer de oude.