Eigenlijk zou ik weer moeten beginnen met de sap van gisterenochtend. Maar omdat ik mijn vijfde sap niet heb gehaald, drink ik die nu. Ik merk op dat mijn buik reuze plat is… of lijkt dat maar zo? Ik heb geen trek en drink rustig mijn eerste sapje op.

Vandaag drink ik wel netjes de vijf sapjes op. Weet je nog dat ik vertelde over mijn eerste dag, mijn eerste vieze sapje? Die heb ik vandaag nog een keer gemaakt maar dan de schil er niet bij gedaan: Echt heeeerlijk, kan je nagaan wat zoiets kan doen.

Eigenlijk voel ik me de hele dag een beetje suf. Ik kan me slecht concentreren en heb weinig energie, terwijl ik wel goed heb geslapen. Komt dit door de sapjes? Ik durf het niet te zeggen. Huisgenootjes zie ik heerlijke dingen eten en ik probeer er maar niet naar te kijken.

IMG_0254

Al dit lekkers moet ik weerstaan!

Ondanks dat heb ik niet de behoefte om iets te eten. Dat valt me reuze mee van mezelf (TROTS). Er ligt genoeg voor het pakken dus als ik het echt wilde, had ik het allang gedaan.

Maar dan, de sapjes maken. Want dat is nog een hele klus, eigenlijk is dat vooral het ding waar ik een beetje klaar mee ben, het neemt echt veel tijd in beslag. Ik besluit ’s avonds alvast drie sappen te maken voor de volgende dag, dan hoef ik er nog maar twee te maken op de dag zelf.

Ik ga vroeg mijn bed in. Rond 21.30uur ga ik mijn bed in en lees nog wat maar mijn ogen vallen al snel dicht. Rond 22.00uur lig ik al te slapen. Ben ik zo moe omdat ik alleen maar op sapjes leef? Ik ben benieuwd hoe dag 3 gaat verlopen..